Inici Actualitat La jove canalina Helena Alegre aconsegueix la medalla de plata en la final de la Lliga Autonòmica de karate

La jove canalina Helena Alegre aconsegueix la medalla de plata en la final de la Lliga Autonòmica de karate

per Redacció_Linformador

Aquest dissabte 23 d’octubre la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana hi va organitzar, al Poliesportiu Municipal de Xest,  la final de la Lliga Autonòmica de karate en les categories de cadete, junior i sub-21, masculina i femenina, en les modalitats de kata i kumite individual.

La representant del Club de Karate Canals, Helena Alegre, va participar en la categoria de kumite, menys de 68 kg, aconseguint la medalla de plata. D’aquesta manera, Alegre passa directament al Campionat d’Espanya de Karate que es celebrarà pròximament.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més