Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins rep 9.438 € per a realitzar un estudi comercial del Mercat Municipal

L’Alcúdia de Crespins rep 9.438 € per a realitzar un estudi comercial del Mercat Municipal

per Redacció_Linformador

La subvenció de la Conselleria d’Economia permetrà a l’Ajuntament  analitzar i conéixer quines mesures poden millorar el servei

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 9.438 euros de la Conselleria d’Economia per a realitzar un estudi comercial del Mercat Municipal.

L’estudi subvencionat analitzarà quina és la seua situació actual i quines mesures poden millorar el seu servei. Per a tal fi, des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha contractat una empresa per a la realització d’aquest estudi que consistirà en la realització de consultes a la població resident (clients i no clients) per a conéixer l’opinió dels comerciants. Posteriorment, després de l’observació in situ per part de professionals i analitzant tota la informació, es realitzarà el diagnòstic del mercat i del mercat ambulant i es desenvoluparan les propostes de millora per a aquests.

Els objectius principals de la recerca de la informació seran analitzar com es troba tant el Mercat Municipal com el Mercat Ambulant en el seu estat físic i posteriorment analitzar aquells aspectes propis de la gestió i funcionament del mercat per a explorar vies de desenvolupament.

Els resultats estaran disponibles a l’Ajuntament al mes de novembre i d’aquesta forma per a poder ser consultats per les parts interessades.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro García, si bé el mercat municipal actualment “no disposa d’una àmplia oferta de productes de primera necessitat, gràcies a l’estudi de viabilitat volem convertir el mateix en un referent de l’impuls comercial i dinamitzador local que facilite a les ciutadanes i ciutadans una oferta diversa de productes”.

Finalment, García, ha assenyalat que amb aquest estudi i l’ajuda aprovada recentment per la Generalitat per a infraestructures en mercats per la qual es renovarà la xarxa elèctrica per a la instal·lació d’aire condicionat, així com la fusteria metàl·lica i vidres dels finestrals, el que aconseguirem és “millorar la qualitat del nostre Mercat Municipal”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més