Inici Actualitat Bona acollida del taller de drogodependència impartit als centres escolars públics de Canals

Bona acollida del taller de drogodependència impartit als centres escolars públics de Canals

per Redacció_Linformador

El passat 22 i 29 d’octubre es va dur a terme el taller “Afrontar l’exclusió grupal I”, organitzat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canals, destinat a l’alumnat de 6é de primària de tots els col·legis públics de la població.

En aquest taller hi van participar un total de 84 escolars d’11 i 12 anys. L’activitat va tindre bona acceptació i participació tant per part dels joves com del professorat, on van poder reflexionar sobre l’exclusió grupal aprenent conceptes clau com l’autoestima, la tolerància, l’empatia i l’assertivitat, importants per a saber actuar davant una situació d’exclusió grupal.

Cal recordar que el taller forma part del Programa de Prevenció de Drogodependències de la Diputació de València.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més