Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins acull el pròxim 14 de novembre la Marxa Solidària contra el Càncer

L’Alcúdia de Crespins acull el pròxim 14 de novembre la Marxa Solidària contra el Càncer

per Redacció_Linformador

Diumenge, 14 de novembre, torna  a l’Alcúdia de Crespins la Marxa Solidària contra el Càncer per donar visibilitat a la lluita contra la malaltia i sumar a favor de la investigació. Així, aquest 2021 arriba de nou l’esdeveniment “l’Alcúdia de Crespins contra el Càncer” en el marc del Circuit RunCàncer després de l’aturada de 2020.

L’eixida per a aquesta jornada esportiva i solidària, organitzada per AECC València i la Junta Local Contra el Càncer, serà a les 10.30 hores des de la plaça Jaume I i es farà un recorregut de 4 quilòmetres pel poble.

El cost de la inscripció és de 10 euros i amb ella es gaudirà d’un dia d’esport a l’aire lliure, samarreta, dorsal, a més de col·laborar en la lluita contra el càncer. Les inscripcions es poden fer en: Tenda de moda Julio Cabrera, Papereria Baldufa, Papereria Colorí, Ca Marga, el cosidor i els dimecres a la taula instal·lada al mercat per la Junta Local Contra el Càncer.

Des de l’Ajuntament animen a totes i tots els veïns i veïnes del poble a participar i demostrar, una vegada més, que “som un poble compromés i solidari”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més