Inici Actualitat S’inicia el servei de reforç de transport públic que connecta Xàtiva amb València mitjançant l’autobús

S’inicia el servei de reforç de transport públic que connecta Xàtiva amb València mitjançant l’autobús

per Redacció_Linformador

El servei, posat en marxa des de la Generalitat Valenciana, comptarà amb una freqüència de nou viatges diaris de dilluns a divendres

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa un servei de reforç de transport públic per tal de millorar la connectivitat interurbana i comarcal, i que aquest matí ha realitzat els seus primers recorreguts entre Xàtiva i València.

En la presentació d’aquest nou servei, que ha tingut lloc a l’estació d’autobusos de Xàtiva, han estat presents la Directora General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible Roser Obrer, el subdirector general de Transport José Moltó i l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Este servei de transport públic passa d’una a nou expedicions diàries entre setmana (d’anada i tornada) i la durada del trajecte serà d’uns 70 minuts. L’eixida serà des de l’estació d’autobusos de Xàtiva i a València comptarà amb parades a l’avinguda Ausiàs March, Gran Via Ramón y Cajal i l’Estació d’Autobusos de València.

«Des de la Conselleria pretenem donar una alternativa a l’ús privat del cotxe de totes les persones que van a València a treballar o estudiar, a través del transport públic de viatgers interurbà mitjançant el bus», ha indicat la Directora General Roser Obrer, qui ha reconegut que «el rodalies està tenint algunes deficiències i el Ministeri està treballant per arreglar aquesta situació a la major brevetat possible, però mentrestant donem solucions amb una freqüències elevades per a que la gent tinga alternatives a l’hora d’anar a treballar i tornar a les seues cases d’una manera fiable».

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha manifestat que «tot el que siga incrementar els serveis de la ciutat, i més en una matèria tan sensible com és la de la mobilitat amb aquest servei complementari de bus, és totalment positiu. Com a conseqüència de la pandèmia l’ús del vehicle privat s’ha disparat i el fet de que per part de la Conselleria s’haja tingut la sensibilitat de posar aquest servei facilitarà l’accés a València de forma molt més segura», i ha afegit que «volem caminar cap a una millor mobilitat, amb la garantia de que els usuaris puguen arribar a temps a les seues destinacions».

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més