Inici Actualitat Els trams urbans de la N-340a  ja són d’Albaida

Els trams urbans de la N-340a  ja són d’Albaida

per Redacció_Linformador

● El Ministeri de Transports ha cedit hui els dos últims trams a l’Ajuntament d’Albaida després d’haver-hi invertit més de 800 mil euros en la seua millora i solucionar problemes com la canalització del Bouet, posant fi a 40 anys de reivindicacions

● Albaida segueix  pendent de la Conselleria de Territori per a començar les necessàries obres del carrer Nou

Albaida conclou un procés de quasi 40 anys amb la signatura de la cessió dels últims dos trams de la carretera N-340a al seu pas per la localitat. Aquesta assumpció es realitza després d’una inversió de més de 800.000 euros del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a millorar els punts més degradats de la via, així com, donar solució a la canalització del barranc del Bouet.
Per a l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, “estem davant d’un dia històric per a les albaidines i albaidins, ha costat molt, però ho hem aconseguit per fi amb importants millores per a la ciutadania com la canalització del Bouet que evitarà el seu desbordament quan plou, així com una major seguretat d’accés a la ciutat”.

A hores d’ara, l’ajuntament espera encarar les obres del carrer Nou com més aviat millor, existeix el ferm compromís de la Conselleria de Territori perquè liciten les obres una vegada ja ha estat aprovat el projecte des del dia 3 de maig d’enguany, i després d’haver acomplit amb tots els tràmits escaients per part de l’Ajuntament d’Albaida.


Amb la cessió dels dos trams de la N-340a l’Ajuntament passa a assumir el seu manteniment la qual cosa li permet millorar en l’agilitat a l’hora de repintar o decidir sobre la regulació del trànsit així com poder actuar en futures millores o remodelacions.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més