Inici Actualitat La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins realitza un curs de riscs laborals i primers auxilis

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins realitza un curs de riscs laborals i primers auxilis

per Redacció_Linformador

L’objectiu és formar i capacitar els agents en l’ús dels desfibril·ladors semiautomàtics i altres tècniques d’assistència sanitària de suport vital

Els membres de la Policia Local de l’Alcúdia de Crespins van realitzar la setmana passada un curs de formació de riscs laborals, primers auxilis i ús de Desfibril·lador Extern Semiautomàtic (DESA).

El curs presencial, que es va desenvolupar a la Sala Generalitat, tenia l’objectiu de formar i capacitar els agents en l’ús dels desfibril·ladors semiautomàtics i altres tècniques d’assistència sanitària de suport vital.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Garrigós, ha explicat que “la formació dels nostres agents és essencial per a millorar la seguretat de la ciutadania i aquest curs permet que en una emergència sanitària, els agents de policia que són els primers a intervenir-hi puguen estar capacitats per fer-se càrrec de la situació fins a l’arribada dels serveis sanitaris”.

Finalment, Garrigós ha remarcat la importància de “formar als nostres agents en qualsevol classe de situació i ha agraït l’interés per la millora contínua que mostren el cos de Policia Local i de Protecció Civil”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més