Inici Actualitat Xàtiva albergarà un taller d’escriptura teatral impartit per l’actriu i dramaturga Paula Llorens

Xàtiva albergarà un taller d’escriptura teatral impartit per l’actriu i dramaturga Paula Llorens

per Redacció_Linformador

La cita, gratuïta i organitzada per Teatre de la Lluna i l’Escola Municipal de Teatre del Genovés, tindrà lloc en sis sessions entre novembre i desembre

L’Ajuntament de Xàtiva ha albergat aquest matí la presentació de l’Aplec de Dramatúrgia i Creació dels Pobles amb el qual s’ha organitzat un taller d’iniciació a l’escriptura teatral, i que s’ha dut a terme amb la presència de la regidora d’Arts Escèniques Reme Sinisterra i l’actriu, sòcia Daveet (Associació d’Escriptores i Escriptors Teatrals) i responsable del taller Paula Llorens.

El taller està organitzat per Teatre de la Lluna i l’Escola Municipal de Teatre del Genovés, mitjançant el Comité d’Arts Escèniques amb la col·laboració de l’AVEEC i el suport de la Diputació de València. És gratuït i tindrà lloc els dies 16, 23 i 30 novembre i 14, 21 i 22 de desembre al Centre Cultural de Xàtiva (CCX), en horari de 19:30 a a 22 hores.

La seua professora serà Paula Llorens, actriu, dramaturga i sòcia d’AVEET, amb un ampli currículum vinculat al món del teatre i reconeixements en la matèria. «Serà un taller d’iniciació, aproximant a l’escriptura teatral amb sis sessions. El perfil sol ser el de gent a la que sempre li ha agradat escriure i té curiositat pel món del teatre o gent amb contacte habitual amb el teatre que mai s’ha animat a escriure», ha indicat, al temps que ha animat a la gent «a perdre la por al full en blanc i a aprendre les principals parts i conceptes de la dramatúrgia. Escriurem i llegirem els treballs dels participants, perquè el fi del teatre és ser posat a escena».

Per la seua part la regidora Reme Sinisterra ha manifestat que «des de la regidoria d’Arts Escèniques apostem per propostes com aquestes dirigides a la gent de la comarca de la Costera que vullga apropar-se al teatre i desenvolupar les seues arts creatives mitjançant el joc i la creació dramàtica. Gràcies per aquesta proposta i per fer-nos partícips d’aquest gran projecte».

Les inscripcions es poden realitzar des de hui fins el 15 de novembre a través dels correus de les associacions organitzadores: teatredelalluna@gmail.com i cultura@genoves.es; o bé a través dels telèfons 670 954 008 (Escola Teatre Genovés) o 661 938 181 (Teatre de la Lluna). El límit de places serà de vint persones.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més