Inici Actualitat La Policia Local de Canals participa en la V Edició del Taller de Defensa Personal dirigit a la prevenció de la violència de gènere

La Policia Local de Canals participa en la V Edició del Taller de Defensa Personal dirigit a la prevenció de la violència de gènere

per Redacció_Linformador

A Canals es realitzarà un taller de defensa personal a principis de 2022

Diversos membres de la Policia Local de Canals han participat en la formació i aprenentatge de les destresses preventives en matèria de violència de gènere.

Aquesta instrucció es duia a terme dies enrere a Godella, on diferents agents de la Policia Local del municipi, referents en l’àmbit nacional en aquest afer, impartien un curs de defensa personal bàsica adreçat a dones.

Des de les regidories de Seguretat Ciutadana i Igualtat, en connivència amb la Policia Local de Canals, s’ha estimat ben interessant aquesta iniciativa. Per això, ja es treballa en l’organització d’un curs formatiu bàsic en defensa personal per a dones.

Els tallers, que estaran destinats a dones joves i adultes, tindran com a finalitat la formació en tècniques de seguretat bàsiques i preventives davant de possibles agressions masclistes. A més, estaran impartits per dos membres de la Policia Local professionals de les arts marcials.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més