Inici Actualitat El Club de Lectura de Canals posa fi a l’última pel·lícula de l’any amb “Las zapatillas rojas”

El Club de Lectura de Canals posa fi a l’última pel·lícula de l’any amb “Las zapatillas rojas”

per Redacció_Linformador

Demà dijous es durà a terme la projecció de l’última pel·lícula de l’any organitzada pel Club de Lectura de Canals i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, amb “Las zapatillas rojas” dels directors Michael Powell i Emeric Pressburger.

La cinta conta la història de dos joves units per la música. Els protagonistes són Victoria Page i Julian Craster. Ella és una ballarina que tindrà l’oportunitat de demostrar la seua vàlua en el paper principal del nou ballet del conte de Hans Christian Andersen. Ell és un compositor que se li encomana la composició de la música del mateix ballet anomenat “Las zapatillas rojas”. El destí farà que els dos joves es troben i es coneguen.

“Las zapatillas rojas” està dirigida pels directors Michael Powell i Emeric Pressburger, coneguts com “The Archers”. La pel·lícula va obtindre dos premis Oscar a la millor música i a la millor direcció artística. Aquests directors van tindre molta popularitat, entre els anys 40 i 50, amb pel·lícules com “El ladrón de Bagdad” (1940) o “Narciso negro” (1947).

Cal recordar que la projecció tindrà lloc, el dijous 30 de setembre, al Centre Cultural Calixte III de Canals, a les 21.45 hores.

Amb aquesta pel·lícula, el Club de Lectura posa fi a aquest any que ha estat ple de cites cinematogràfiques. La programació continuarà el pròxim mes de gener.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més