Inici Actualitat Ontinyent obri el seu “mercat de Reis” a la Plaça de la Concepció

Ontinyent obri el seu “mercat de Reis” a la Plaça de la Concepció

per Redacció_Linformador

L’Alcalde i membres de la corporació visiten el mercat, que compta amb productes artesans, tallers i jocs infantils fins aquest dimecres a les 21:00 hores

La ciutadania d’Ontinyent i les localitats veïnes ja poden visitar a la Plaça de la Concepció el tradicional “mercat de Reis”, que enguany comptarà amb una vintena de llocs de venda artesans així com tallers i jocs infantils.  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i diversos regidors i regidores de la corporació municipal visitaven aquest dimarts el mercat, que es desenvolupa al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament, i que es podrà visitar fins aquest dimecres 5 de gener de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.

Tant l’alcalde com el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animaven a la ciutadania i voltants a visitar el mercat i gaudir de les parades, que inclouen diversos llocs de venda artesans on hi ha articles com marroquineria, formatges, bijuteria, cuir, fruits secs, dolços, joieria d’acer, articles d’argent, sabons, aromateràpia o plantes medicinals, entre d’altres.

Al marc de les activitats de les festes de Nadal i Reis a Ontinyent, aquest dimecres 5 de gener tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis que organitza l’Associació d’Amics i Amigues dels Reis Mags d’Ontinyent, i que serà retransmesa des de les 18:30 hores per televisió i xarxes socials amb el patrocini de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més