Inici Actualitat Ontinyent s’alia amb EDEM per formar empreses i autònoms en habilitats directives mitjançant el programa Formworking”

Ontinyent s’alia amb EDEM per formar empreses i autònoms en habilitats directives mitjançant el programa Formworking”

per Redacció_Linformador

Jorge Rodríguez y Pablo Úbeda presenten un cicle de tallers que l’Ajuntament organitza amb la col·laboració de l’escola d’empresaris que apadrina Juan Roig, i de Caixa Ontinyent

Dins de l’estratègia del Govern d’Ontinyent de formar i retindre el talent local, l’Ajuntament i l’Escola d’Empresaris EDEM organitzaran entre gener i febrer un cicle de 5 tallers per formar a empreses i autònoms en habilitat directives. Les sessions, que seran impartides per personal d’EDEM, entitat apadrinada per l’empresaria Juan Roig, se desenvoluparan en l’espai del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana. En el Formworking, que es com s’anomena aquesta experiència formativa, col.laboren també Caixa Ontinyent i Prionomy, entitat especialitzada en màrketing i alta direcció.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, presentaven aquest dimarts en roda de premsa al Museu del Tèxtil estes jornades. Rodríguez ha destacat que “amb iniciatives com aquesta volem generar i atraure talent, però sobretot que eixe talent es quede a la nostra ciutat i ajude a les nostres empreses a ser cada vegada més competitives i a què generen ocupació de qualitat”.

Jorge Rodríguez ha insistit en què “si alguna cosa ens ha ensenyat l’actual situació és que hem d’estar formats per reaccionar davant els canvis, ja que això ens permetrà aprofitar millor les oportunitats. Comptar amb un programa com aquest és a més posar a l’abast de les nostres xicotetes i mitjanes empreses i dels autònoms una oferta formativa especialitzada de primer nivell, a un cost reduït i sense haver d’anar a València o Alacant”, manifestava.

Les accions d’aquest “formworking” inclouran 5 tallers formatius amb destacats ponents del món empresarial i la comunicació, incloent-se també un col·loqui amb les persones assistents. Els ponents elaboren cada acció tractant els aspectes del programa de manera que les persones assistents puguen realitzar el seu propi autodiagnòstic amb àrees de millora.

Pablo Úbeda destacava que “és una iniciativa que vol consolidar i impulsar la formació per apropar a les nostres empreses, comerços i serveis a continuar avançant per ser més competitives en un context cada vegada més incert. Com sempre hem dit, l’Ajuntament d’Ontinyent sempre estarà al costat dels nostres sectors productius”, assenyalava.

Així, la primera de les jornades serà el 21 de gener, comptant amb l’economista i autor del llibre “Supercomercials” Rafael Machin, que parlarà sobre “Com gestionar un equip de vendes”. El 27 de gener serà torn per a Pepe Crespo, Soci director de l'Institut de Prionomia, Doctor en Enginyeira Gràfica per la UPV, Llicenciat en Ciències de la Informacion per la Complutense i Professor en la Universitat Cardenal Herrera-CEU, amb el taller “Clarificar abans de planificar”.

Ja al mes de febrer la primera jornada serà el 3 de febrer sobre “Tècniques de negociació” amb Borja Gonzálbez, CEO de Maraca Talent i coach executiu certificat per la International Coach Federation. La seguent cita serà el 15 de febrer amb Ximo Catalán Doctorat en Estudis Internacionals i en Dret i Màster en Comunicació, sobre “Noves tendències i innovació. Passió i enginy per a crear”. Finalment, el cicle el tancarà la periodista Maribel Villaplana, amb ampla experiència a RTVV com a presentadora d’informatius i programes d’actualitat, que parlarà sobre “Comunicació d’Alt Impacte”. Totes lesjornades seran en horari de matí de 8:30 a 12:00 hores.

En ser una formació personalitzada, es compta amb un límit de 50 participants, per ordre d’inscripció. El cost total per assistir serà de 150 euros, havent de formalitzar-se la inscripció a la web formworking.es. Les persones interessades primer s’hauran d’inscriure a la web i després rebran un correu electrònic amb la confirmació de la reserva de la plaça, moment al qual es realitzarà el pagament, una vegada s’haja confirmat la seua inscripció. Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda coincidien en animar al sector empresarial de la zona a participar d’esta acció “que continua amb coherència el camí traçat per tenir a la ciutat el millor capital huma, i en aquest cas contribuir a tenir els directius millor preparats”, concloïen.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més