Inici Actualitat Medi Ambient de l’Alcúdia de Crespins presenta el calendari de recollida de residus 2022

Medi Ambient de l’Alcúdia de Crespins presenta el calendari de recollida de residus 2022

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Medi Ambient de l’Alcúdia de Crespins ha començat hui a repartir porta a porta el nou calendari de recollida de residus i altres utensilis per a l’any 2022, així com el corresponent a l’Ecoparc mòbil i el calendari de pagament de taxes i tributs municipals.

Pel que fa als residus es recolliran, com és habitual, els diumenges i de dilluns a divendres, no havent-hi recollida els dissabtes i els festius. Des de Medi Ambient recorden que l’horari de depòsit de residus en els contenidors és de 20 a 24 hores i que l’incompliment d’aquest horari pot suposar la imposició d’una multa.

Els dies de recollida de trastos i mobles vells a domicili serà dilluns de 19 a 23 hores, sent necessari avisar prèviament trucant al telèfon 96 291 21 67 (atenció telefònica de 8,30 a 14 hores de dilluns a divendres).

Pel que fa a l’Ecoparc mòbil, enguany el servei es mantindrà igual que en anys anteriors. Els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins podran depositar residus com a oli, aerosols, piles, bateries, xicotets electrodomèstics, radiografies o telèfons mòbils, entre altres, tots els dimecres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores a l’ecoparc mòbil ubicat al carrer Colón. L’últim dimecres de mes, l’ecoparc s’ubicarà al barri de la Muntanyeta a la plaça Miguel Martínez.

Finalment, des de l’àrea de Medi Ambient, el seu regidor, Jordi Caparrós recorda la importància de complir els horaris per a depositar el fem, així com la de reciclar el cartó, el vidre i el plàstic depositant cadascun al seu contenidor corresponent, perquè com assenyala és “una responsabilitat compartida entre els ciutadans i el servei de neteja mantindré el poble en condicions” i incideix, en la col·laboració dels veïns per mantenir una bona imatge del poble i que estiga net.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més