Inici Actualitat Ontinyent millorarà la senyalització del carrer Major per garantir una major seguretat dels ciclistes

Ontinyent millorarà la senyalització del carrer Major per garantir una major seguretat dels ciclistes

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament informa al col·lectiu “Ontinyent en Bici” sobre les senyals on s’informarà que la via permet el trànsit ciclopeatonal amb doble sentit

L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà a les properes setmanes la senyalització viària dels carrers Gomis i Maians, per tal de garantir una major seguretat per al trànsit en bicicleta. Així es confirmava des de l’Ajuntament a representants del col·lectiu “Ontinyent en bici”, que havia demanat un aclariment dels termes en que s’ha de produir la circulació de bicicletes en estos carrers, reunió a la que asistien la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, el regidor de Policia Local, Pepe Gandia, i representants d’aquest col·lectiu.

Des de l’Ajuntament s’informava que la nova senyalítica especificarà que estes vies són compatibles per al trànsit ciclopeatonal en doble sentit, amb un límit de velocitat màxima de 20 kilòmetres per hora per als vehicles motoritzats. Des del consistori es confirmava que la col·locació en breu d’estes noves senyals també permetran donar una major cobertura legal a les persones al cas de potencials accidents que pugueren implicar a ciclistes, vianants i/o vehicles motoritzats.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més