Inici Actualitat Actes Associació d’Amics de la Costera

Actes Associació d’Amics de la Costera

per Redacció_Linformador

La propera setmana, dimecres 26 i dijous 27, tenim dos actes de la nostra associació. El dimecres 26 tenim la presentació del llibre ” La transició a la Costera” recull de les jornades que celebrarem temps enrere. La ponent serà la Honorable Vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra. Serà a les 19:30 a la Casa de la Cultura de Xàtiva. El dijous 27 serà la conferència del cicle Cientifics Xativins sobre José Chaix. El ponent serà Pedro Ruiz Castell, professor d’Història de la Ciència de la Universitat de València. Serà també a la casa de la Cultura i a les 19:30 h.

José-Chaix-Isniel

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més