Inici Actualitat Una conferència-col.loqui de la professora i escriptora Anna Freixas obri la programació de “Majors Actius” d’Ontinyent

Una conferència-col.loqui de la professora i escriptora Anna Freixas obri la programació de “Majors Actius” d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

L’acte tindrà lloc al Teatre Echegaray des de les 19:00 hores amb entrada lliure fins completar aforament

L’escriptora i professora Anna Freixas obrirà aquest dimecres la programació quadrimestral de “Majors Actius” a Ontinyent amb una conferència-col·loqui al Teatre Echegaray. La també psicòloga i activista feminista intervindrà des de les 19:00 hores en un acte al que també presentarà el seu llibre “Yo Vieja”, i al qual es podrà accedir amb entrada lliure fins completar aforament.

En l’acte, l’autora reflexionarà amb les persones assisents sobre la vellea, i farà un recorregut pels drets humans en esta etapa de la vida i, concretament, pels drets de les dones, sintetitzats en tres principis que l’autora destaca com a fonamentals en l’edat major: la llibertat, la justícia i la dignitat.

Amb aquesta activitat s’obri una programació que inclourà més d’una dotzena d’activitats que inclouen classes de gimnàstica al trinquet municipal; rutes botàniques; representacions teatrals; classes de balls tradicionals; b la novetat de dues “passejades inclusives”; o l’habitual programa de viatges organitzats en autobús, que inclourà visites guiades a Alacant el 28 de gener; València i el Palmar el 25 de febrer; Xàtiva i Anna el 25 de març; i Oriola el 29 d’abril.

Des de la regidoria s’ha recordat que per tenir més informació i fer reserves es pot telefonar al 674753038 en horari de 10:00 a 14:00 hores. El regidor de l’àrea, José Rafael Sanchis, convidava a les persones majors residents a Ontinyent a apuntar-se a les distintes activitats.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més