Inici Actualitat Canals posa en marxa l’activitat feminista “Dimecres Violeta” amb Virginia Woolf com a protagonista

Canals posa en marxa l’activitat feminista “Dimecres Violeta” amb Virginia Woolf com a protagonista

per Redacció_Linformador

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals s’enceta la primera entrega de l’activitat anomenada “Dimecres Violeta”, amb la novel·la ‘’Una habitación propia’’, en homenatge al 140 aniversari del naixement de la seua autora, Virginia Woolf.

Aquest llibre tracta temes relacionats amb el feminisme. L’accés de les dones a l’educació o la precària posició com a dona a la societat han convertit aquesta novel·la en una de les obres més citades del moviment feminista a la dècada dels 70.

«Aquesta obra forma part d’un ampli volum d’escrits on el seu objectiu és ressaltar tot allò que condiciona el paper de la dona, destacant sobretot la construcció social de la identitat femenina i la reivindicació del paper de la dona escriptora», assenyalen des de la Regidoria d’Igualtat.

“Una habitación propia” està ambientada a l’Anglaterra de principis del segle XX, on predomina un domini patriarcal de la vida quotidiana. Per això, Virginia denuncia aspectes tan quotidians on es veu la menyspreança cap a la dona.

Cal recordar que la iniciativa ‘’Dimecres Violeta’’ pretén treballar els valors de la diversitat, la no discriminació de gènere i la lluita per erradicar la violència de gènere.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més