Inici Actualitat Èxit de participació en l’eixida a la neu organitzada per l’Ajuntament de Canals

Èxit de participació en l’eixida a la neu organitzada per l’Ajuntament de Canals

per Redacció_Linformador

El passat dissabte, 22 de gener, va tindre lloc la tradicional eixida a la neu que cada any organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals. En aquesta ocasió, Javalambre ha sigut la població elegida per a dur endavant aquesta activitat.

El viatge va tindre molt bona acollida entre els més joves de la població. Un total de 115 veïns i veïnes van gaudir d’aquesta jornada de neu i esquí.

Cal recordar que aquest esport és molt beneficiós per a la salut perquè desintoxica el cos, enforteix la musculatura, millora les capacitats psicomotrius, reforça els ossos i les articulacions i és una excel·lent teràpia psicològica.

La regidora Isabel Arnau està molt satisfeta amb l’alta participació de la gent, cobrint així totes les places oferides. «A més a més, la gent estava molt contenta amb la iniciativa i em van comentar que volen que es repetisca aquesta activitat molt prompte», comentava la mateixa regidora.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més