Inici Actualitat Canals enceta la nova temporada teatral amb l’obra “Los Mojigatos” amb Gabino Diego i Carmen Barrantes

Canals enceta la nova temporada teatral amb l’obra “Los Mojigatos” amb Gabino Diego i Carmen Barrantes

per Redacció_Linformador

Torna a Canals la nova temporada de teatre amb l’obra “Los Mojigatos” amb l’actor Gabino Diego i l’actriu Carmen Barrantes com a protagonistes.

“Los Mojigatos”, versionada i dirigida per Magüi Mira, conta la relació d’un matrimoni que fa 9 anys que estan casats i 14 mesos de sequera sexual. Intenten trobar una eixida al seu problema amb la col·laboració del públic. L’obra és una mescla d’humor i, també de dolor, per a una parella a “la recerca del sexe perdut”. 

El guanyador del Goya a millor actor per “¡Ay, Carmela!”, Gabino Diego, i la polifacètica actriu i cantant, Carmen Barrantes, utilitzen totes les seues arts per a emocionar i per a fer pensar en aquesta obra.

Aquest espectacle es va estrenar en el Royal Court de Londres en 2018, amb gran èxit de públic i de crítica. Després de la seua estrena en Espanya en el Teatre Victoria Eugenia de Donosti, i d’una gira per tot el país, tanquen el seu recorregut aquest divendres en el Centre Cultural Papa Calixte III a les 22.30h.

Cal recordar que les entrades es poden adquirir de manera telemàtica, en el web servientradas.com o de manera presencial, en la Casa de la Cultura Ca Don José en horari de matí i vesprada.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més