Inici Actualitat Canals presenta el llibre de festes en honor a Sant Antoni Abat

Canals presenta el llibre de festes en honor a Sant Antoni Abat

per Redacció_Linformador

Com cada any, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals presenta el llibre de festes en honor a Sant Antoni Abat.

Aquest any, i com a conseqüència de la pandèmia, el llibre es pot aconseguir exclusivament en la Casa de la Cultura Ca Don José. L’exemplar serà gratuït per aquelles persones i associacions, que de manera desinteressada, han col·laborat en aquesta edició especial. Tanmateix, aquells veïns i veïnes que ho desitgen, també podran aconseguir-ne en el lloc establit.

En aquest llibre es pot trobar el programa de les festes patronals d’aquest any, així com fotografies del confinament, on es poden veure  els carrers buits, però també l’esperança mostrada en les cares dels veïns i veïnes de Canals.

A més a més, cada exemplar inclou els relats i les poesies guanyadores dels premis Arcadio Ferrer i Francesc Bru. I també es poden conéixer de primera mà cada una de les associacions locals, clubs i centres escolars de la població.

Des de l’Ajuntament de Canals volen agrair la participació a les persones i associacions que han fet possible aquesta edició especial del llibre de les festes patronals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més