Inici Actualitat TORNA EL TORNEIG CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS.

TORNA EL TORNEIG CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS.

per Redacció_Linformador

EL C.B. GENOVÉS PRESENTA LA 18ª EDICIÓ DEL SEU TORNEIG AMB LA PARTICIPACIÓ DEL JOVENTUT BADALONA, VALÈNCIA BC, COOSUR BETIS I C.B. GENOVÉS


Serà el primer dels tres tornejos que el club organitzarà aquesta temporada.
18 tornejos en categoria cadet donen per reflexionar molt al voltant del club i sobretot per mirar enrere. I més si cap després de viure un any en el que la pandèmia ha condicionat tant la vida de les persones i també les activitats esportives. El torneig del Genovés torna, i possiblement amb més ganes que mai. Amb la intenció de trobar una inèrcia que pretén mostrar una vegada més el millor bàsquet de formació de l’estat. Una situació que, si juntem la incertesa que han provocat aquestos dos anys i l’historial de tornejos que el C.B. Genovés porta a les esquenes, dóna vertigen després de tot el que s’ha anat aconseguint en els darrers anys en un club que pretén presumir de ser referent en categories de formació, i donar opcions de practicar esport a tots aquells i aquelles que busquen amb el bàsquet una forma de créixer com a persones. No tan sols el dia a dia dels entrenes i partits del cap de setmana, sinó el fet de buscar alternatives i experiències que facen créixer com a persones és una de les premisses que sempre ha buscat el C.B. Genovés. D’ahí que des de sempre han fet seua la frase del professor Del Rio on li donen importància a la formació de totes elles a través del bàsquet, però al mateix temps que pressumisquen d’aquesta forma de fer i actuar. Així que no es casualitat que aquesta temporada el C.B. Genovés es llance a organitzar tres tornejos tal i com va proposar l’any 2020. Així, aquest mes de febrer es tornarà a disputar al pavelló del Genovés un altre torneig de primer nivell i ho farà possiblement amb les tres de les millors canteres que el bàsquet estatal compta. Si el Joventut de Badalona i el València Bàsquet ja són fixes en el torneig, aquest any és el Coosur Betis sevillà que tornarà a competir al Genovés després de que ho fera com a Cajasol Sevilla l’any 2014. Tots tres equips jugaran junt al júnior del CB Genovés, amb el qual completaran un cartell atractiu per a tots aquells que estimen el bàsquet de formació
No es fàcil organitzar aquestos esdeveniments en poblacions i Clubs com El Genovés. Malgrat tot, any rere any, el Torneig Cadet que organitza el C.B. Genovés està convertint-se en un referent a nivell de l’Estat Espanyol i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants, i poder comprovar el seu nivell de preparació actual, per lluitar i obtenir una plaça per al campionat d’Espanya. És un bon examen !!! I més encara després de l’època que ens ha tocat viure en la que els clubs han tingut menys oportunitats de competir amb altres equips conseqüència de la pandèmia.
Per tant un cartell de nivell que torna per reviure un torneig que pretén ser un referent.
El cartell del XVIIIé Torneig de Bàsquet Cadet Masculí 2022 està composat pels següents equips :

  • COOSUR BETIS
    -VALÈNCIA BÀSQUET
  • JOVENTUT DE BADALONA
    -C.B. GENOVÉS JÚNIOR
    DATES 25, 26 i 27 de Febrer de 2022.
    LLOC : Pavelló Municipal del Genovés – “Poliesportiu Paco Cabanes”

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més