Inici Actualitat EL CAX ORIENTACIÓ COMENÇA LA TEMPORADA AMB ACTIVITATS ESCOLARS DE PROMOCIÓ DE L’ESPORT DE L’ORIENTACIÓ

EL CAX ORIENTACIÓ COMENÇA LA TEMPORADA AMB ACTIVITATS ESCOLARS DE PROMOCIÓ DE L’ESPORT DE L’ORIENTACIÓ

per Redacció_Linformador

Més de 50 persones, entre xiquets i adults, s’aproparen al CEP Gozàlbes Vera i al Jardí de la Pau a conéixer l’esport de l’orientació.          

            Una de les línies d’actuació del CAX Orientació és la promoció de l’esport de l’orientació entre la gent més jove i per aquest motiu el passat dissabte 22 de gener organitzaren una prova multiesportiva per tal de donar a conéixer l’esport de l’orientació on es reuniren unes 50 persones, tot seguint el protocol COVID-19 amb Els xiquets i xiquetes en edat escolar així com els familiars acompanyants es reuniren al pati del CEP Gozàlbes Vera on poderen gaudir dels jocs Go4-orienteering i d’un correlí amb recorregut lineal en el qual buscaven balises amb dibuixos de fruites, després ja es desplaçaven fins al Jardí de la Pau on podien completar dos recorreguts buscant les balises. Allò que més els va cridar l’atenció va ser que al recorregut llarg havien de creuar per un laberint que es trobava en les pistes del jardí. Al final del matí, tota la gent van quedar encantada amb les proves que s’havien organitzat des del CAX Orientació i en ganes de més.

Per aquest motiu, el CAX Orientació està preparant una altra prova per al 12 de febrer al Poliesportiu Municipal de Les Pereres i aquesta prova serà vàlida per a la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació de la província de València que organitza la FEDOCV (Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana) i s’emmarca dins dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

El CAX ORIENTACIÓ comença la temporada 2022

            El CAX Orientació es desplaçarà fins a terres alacantines per a disputar la primera prova de la temporada a la localitat de Camp de Mirra (Alt Vinalopó). Aquesta prova será puntuable per a la LACV (Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana) i per a la LSE (Lliga Sud-Est) en la qual participen equips del País Valencià, Regió de Múrcia i Castella La Manxa. Se celebrarà el diumenge 30 de gener i estarà organitzada per el Club Esportiu COLIVENC d’Onil. A hores d’ara, ja són més de 12 orientacors del CAX-O els qui es desplaçaran, entre federats i xiquets i xiquetes que participaran en les categories d’Open Groc de promoció de l’esport de l’orientació

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més