Inici Actualitat El vicepresident de les associacions gitanes de la Comunitat Valenciana visita la Diputació

El vicepresident de les associacions gitanes de la Comunitat Valenciana visita la Diputació

per Redacció_Linformador

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha rebut este dilluns en la seu central de la corporació provincial al vicepresident i responsable territorial de la Federación Autonómica de Asociaciones Gitanas de la Comunidad Valenciana (FAGA), Francisco Santiago. Al llarg de la trobada s’ha abordat la possibilitat de realitzar projectes en comú entre ambdues entitats.

FAGA és la principal entitat gitana de la nostra Comunitat. Fundada en 1989, aglutina la major part del moviment associatiu gitano a nivell autonòmic, amb un total de 33 associacions. Té com a missió contribuir a la promoció integral del poble gitano, sent els seus objectius principals millorar la formació i les possibilitats sociolaborals de joves i dones gitanes.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més