Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals convoca el Concurs Escolar de Frases-Eslògans del Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament de Canals convoca el Concurs Escolar de Frases-Eslògans del Dia Internacional de la Dona

per Redacció_Linformador

Les Regidories de Joventut, Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Canals, convoquen el Concurs Escolar de Frases-Eslògans per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el 8 de març.

Es tracta d’un concurs emmarcat en una campanya de conscienciació i sensibilització que pretén que els xiquets, xiquetes i joves dels diferents centres educatius del municipi, treballen de manera cooperativa en desenvolupar, una frase o eslògan que reflectisca la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes. I empoderar, d’aquesta manera, la figura de la dona.

El concurs es durà a terme mitjançant l’elaboració de cartells amb la frase o eslògan triat pels alumnes. Els centres escolars deuran difondre i transmetre a la resta de la ciutadania, la problemàtica a la qual moltes dones, joves i xiquetes s’han d’afrontar en algun moment de la seua vida, amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar per tal de promoure la igualtat entre homes i dones.

Els huit millors cartells dels centres educatius de la localitat de Canals, seran estampats en unes bosses de tela, que es repartiran entre tots els centres que han participat en el concurs. La resta seran publicats al llarg del mes de març en les xarxes socials municipals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més