Inici Actualitat Esports organitza per al 6 de març la sèptima edició  del Trail de l’Alcúdia de Crespins

Esports organitza per al 6 de març la sèptima edició  del Trail de l’Alcúdia de Crespins

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins amb la col·laboració de l’empresa Trifitness31 ha organitzat per al diumenge 6 de març  a partir de les 9 hores el VII Trail de l’Alcúdia de Crespins, en la qual hi haurà tres modalitats: trail 20k (820+), sprint trail 11k (430+) i caminada 11k (430+).

La Sortida (i Meta) estarà situada en el paratge natural del Riu Nou de l’Alcúdia de Crespins i el recorregut transcorrerà pel paratge natural de l’Alcúdia de Crespins, per aquest motiu , com informen des de l’organització, caldrà tindre un respecte màxim a l’entorn i serà motiu de desqualificació abocar les deixalles fora de les zones d’avituallament. Les inscripcions es poden fer a:

https://www.trifitness31.es/eventos/2022/03/vii-trail-alcudia-crespins-2022

Així mateix, en aquesta edició es pot col·laborar amb la protectora Canals-Alcúdia ADA quan es realitze la inscripció i si no participes en el Trail, també hi ha l’opció de donar un donatiu en l’apartat Dorsal0. A més, el dia de la competició, des de la protectora s’instal·larà un lloc on es pot aportar o donar menjar, mantes, llençols, tovalloles, menjadores…

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més