Inici Actualitat L’artista Juan Pascual presenta l’exposició “Exoplanetas” a la Casa de la Cultura de Canals

L’artista Juan Pascual presenta l’exposició “Exoplanetas” a la Casa de la Cultura de Canals

per Redacció_Linformador

Aquest divendres 4 de febrer, a les 18.00 hores, s’inaugura l’exposició “Exoplanetas” de l’artista de Concentaina Juan Pascual. En ella, es mostra la faceta d’inventor de l’artista, els jocs amb la ciència i la capacitat d’imaginar que té d’altres formes i altres mons en la seua multitud d’universos possibles.

«Al llarg de l’exposició, podreu veure cada una de les peces que formen part de la cosmologia pròpia de l’autor», assenyala la comissariada d’aquesta, Patricia Miró.

La clau de l’exposició és el material lumínic, utilitzat per l’artista, amb el que estan elaborades les obres. Aquest permet explorar una nova realitat de les formes, d’experimentar com la llum fa percebre el món que s’observa, d’una manera concreta i com aquesta pot canviar amb tan sols apagar la llum; oferint un ampli ventall de tonalitats i textures, que estan ací des del principi, vibrant a diferents freqüències, esperant tan sols ser descobertes.

L’exposició “Exoplanetas” es podrà veure en la Sala d’Exposicions, de la Casa de la Cultura Ca Don José, del 4 al 18 de febrer.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més