Inici Actualitat El Ciutat de Xàtiva femení s’imposa per 1-4 al Santa Pola CF

El Ciutat de Xàtiva femení s’imposa per 1-4 al Santa Pola CF

per Redacció_Linformador

L’equip infantil – cadet guanya el seu primer partit de la segona fase de la lliga

Dissabte passat, l’equip infantil-cadet femení del Ciutat de Xàtiva es va desplaçar fins a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar. Les d’Andrea Tormo es van imposar per 1-2 a la UD Alzira en el primer partit de la segona fase de la competició. Durant tot l’encontre, les xativines van lluitar i es van esforçar a anar per davant en el marcador, i ho van aconseguir en el minut 18 amb un gran gol de María García. Les locals van reaccionar i van empatar. Però, en la segona part, el resultat va tornar a canviar en favor de les del Ciutat amb un gran xut de Micaela Palacios des de fora de l’àrea que va acabar colant-se per l’esquadra. Les de Xàtiva tornaran a jugar aquest dissabte a les 12:00h en Les Pereres contra l’Ontinyent.

Per part seua, el sènior A va viatjar fins al camp municipal Juan Bautista Clement Amorós, on va véncer per 1-4 al Santa Pola CF. El partit va començar bastant parell, però les de Rocío Hervás van començar a dominar a poc a poc el partit, arribant a posar-se per davant en el marcador abans del descans gràcies a una diana de Sandra Monteagudo. Durant el segon temps, les xativines van controlar el centre del camp, van crear moltes ocasions i van ser capaços d’ampliar la seua renda amb els gols de Idoia Giner, Mencía i Daniela Ramírez. En el tram final, les locals van retallar distàncies, tanmateix no els va servir de molt. Al final, els tres punts van anar a parar al caseller d’un Ciutat de Xàtiva que s’acosta a la part alta de la taula. El seu pròxim encontre està previst per al dissabte a les 17:00h en el Paquito Coloma i amb el Rojales CF com a rival.

Pitjor sort va tindre l’equip sènior B en els dos partits de lliga disputats recentment enfront de La Font de la Figuera CF i el CF At Càrcer. El dimecres passat es van desplaçar fins a La Font de la Figuera per a disputar un partit ajornat que van perdre per 4-2. L’encontre va començar sent dominat per les del Ciutat, que es van avançar amb dos gols, el primer de Laura Llobell amb retallada a la portera inclosa, i el segon de María Sanchis. En la segona part, les locals van aprofitar les situacions de perill que van tindre i van voltejar el marcador. Mentre que diumenge passat en el Paquito Coloma, es van enfrontar al CF At. Càrcer i van perdre 0-5. En la primera part, les visitants, que lluiten per pujar de categoria, es van avançar en el marcador per tres vegades, i les locals no van arribar a demostrar el seu bon joc de les últimes jornades.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més