Inici Actualitat Canals celebrarà el “Trofeu de Promoció” de karate amb la participació del Club de Karate local

Canals celebrarà el “Trofeu de Promoció” de karate amb la participació del Club de Karate local

per Redacció_Linformador

El pròxim dissabte 12 de febrer, a partir de les 16.00 hores, tindrà lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo, el “Trofeu de Promoció Canals”, organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana.

En aquesta competició, el Club de Karate de Canals comptarà amb representació dels més menuts i menudes de l’escola, compresos entre els 3 i 14 anys, els quals tindran l’oportunitat de compartir l’experiència amb altres esportistes de diversos clubs i gaudir d’una vesprada divertida de karate.

Aquesta competició estarà dividida en diverses categories, com ara menut, aleví, infantil, juvenil i cadet, en masculí, femení o mixt. En ella, hauran de passar tres proves les quals desenvoluparan la tècnica, la rapidesa i on es veuran les habilitats de kata i kumite de cada participant.

«Des del Club de Karate de Canals animem a tots els pares i les mares, amics i amigues i simpatitzants d’aquest esport que s’apropen al pavelló per a donar suport i ànims als nostres competidors», assenyalava José M.ª Sancho, president del club local. També agraïa la implicació de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals «per la seua col·laboració en aquest esdeveniment».

Dins del recinte es respectaran en tot moment les mesures de la COVID-19. Serà obligatori l’ús de mascareta i la neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que estarà ubicat en diversos punts del pavelló d’esports.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més