Inici Actualitat Comencen les activitats de la nova edició del Festival Internacional SoXXI amb el concert de Núria Andorrà

Comencen les activitats de la nova edició del Festival Internacional SoXXI amb el concert de Núria Andorrà

per Redacció_Linformador

L’associació cultural Apart presenta la XII edició del Festival Internacional SoXXI per a la difusió de la cultura i les arts contemporànies.

Aquesta nova edició s’ha pogut dur endavant gràcies al patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals; la Generalitat Valenciana; diverses institucions nacionals i internacionals; la col·laboració d’una llarga llista d’empreses i per artistes i amics d’aquesta associació.

El concert inaugural tindrà lloc el dissabte 12 de febrer al Centre Cultural Calixte III de Canals. En ell, Núria Andorrà presentarà el seu espectacle “Nu.A”.

En aquest espectacle, la reconeguda artista catalana es despulla dels seus instruments per anar a objectes de la quotidianitat amb un objectiu d’apropar-se al seus orígens.

La XII edició del festival comptarà amb alguns dels artistes i grups més destacats del panorama nacional i internacional com ara Neopercusión, Trio Brouwer, l’ensemble resident Projecte SoXXI, Digraph Project, solistes com JM Santandreu, Javier Berbís, Isadora López i Joan Soriano, d’entre d’altres.

Al llarg del mateix, es realitzaran diferents estrenes absolutes i nacionals de destacats compositors de l’àmbit nacional i internacional com ara Louis Franz Aguirre, Andrés Álvarez, Oscar Calatayud, Esther Pérez, Stefano Scarani, Amanda Cole, Jorge sastre, Roger Dannemberg, José Javier Peña Aguayo i un gran concert homenatge al compositor Iannis Xenakisen.

Al web WWW.FESTIVALSOXXI.COM es pot trobar tota la informació dels concerts i diferents activitats que es desenvoluparan fins al mes d’octubre, i que aniran actualitzant-se al seu moment.

Totes les activitats de l’edició XII de SoXXI són amb entrada lliure fins a completar l’aforament i respectant les oportunes mesures de seguretat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més