Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins regularà l’ús d’aparcament per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda  

L’Alcúdia de Crespins regularà l’ús d’aparcament per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda  

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha aprovat inicialment una nova ordenança reguladora per a l’atorgament i ús de la targeta d’estacionament per a vehicles que transporten persones amb diversitat funcional.

Una mesura, aprovada a l’últim ple municipal, i que té per objecte regular la utilització i el procediment de la targeta, a més de facilitar la circulació, autonomia personal i integració social i professional de les persones amb mobilitat reduïda, així com regular la reserva d’estacionament al poble.

L’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Pepe Garrigós, ha explicat respecte a l’aprovació d’aquesta ordenança que “es tracta d’un reglament que regula les condicions de l’ús de les places de mobilitat reduïda, inclòs, a més a més, dins del PMUS (Projecte de Mobilitat Urbanística Sostenible) perquè d’aquesta forma anem construint una població on les persones guanyen espais als cotxes”. Així mateix, el primer edil ha subratllat que “feia molta falta reglamentar l’ús de les places d’aparcament de les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, avançar en la gestió de l’atorgament d’aquesta targeta i acurtar les tramitacions per a donar més garanties a les i els usuaris”.

Finalment, Imma Penadés, regidora de Serveis Socials, àrea encarregada de redactar l’ordenança, ha ressaltat que amb aquest reglament també es té com a objectiu “conscienciar a la ciutadania, sensibilitzar-la sobre la mobilitat reduïda, ja que considerem que aquest assumpte és un tema transversal en l’abordatge de les polítiques municipals”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més