Inici Actualitat L’Agrupació Vocal Eduardo Torre cerca noves veus

L’Agrupació Vocal Eduardo Torre cerca noves veus

per Redacció_Linformador

● Amb  un procés de càsting que tindrà lloc el pròxim 19 de febrer a les 12.00 h

● Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’Any Eduardo Torres que organitza Albaida pel 150 aniversari del seu naixement

Dins l’any Eduardo Torres, moltes són les activitats que es duran a terme en Albaida, entorn de la seua figura i a la música en general.  Albaida i la seua gent sempre s’ha caracteritzat per la passió per la música ben feta. Moltes són les associacions en la ciutat que tenen com a objectiu potenciar este llenguatge universal.

Entre estes associacions es troba l’Agrupació Vocal Eduardo Torres, més conegut com l’orfeó d’Albaida, una entitat coral amb més de 55 anys d’existència, que, com a portadora del nom d’este insigne compositor, una de les entitats cridades a abanderar l’efemèride que es va a celebrar enguany, participant en tots els actes que s’organitzen entorn a la figura d’este insigne compositor com seran, sens dubte, molts dels concerts que se celebraran.

L’orfeó es plantejarà cadascun d’aquests concerts, com distints projectes que abordarà de manera individual, per als quals buscarà noves veus que vulguen participar en ells. No és una cerca de nous components, sinó, la recerca de noves veus que troben atractiu el projecte que es desenvoluparà i vulguen participar en ell de manera individual. Des de l’agrupació expliquen que “si posteriorment, estes veus volen entrar a formar part d’una manera activa en l’entitat, duguent a terme altres activitats que es desenvoluparan, serà una decisió d’elles i si es decideixen a prendre-la, per suposat que  seran ben rebudes”.

El primer projecte, serà la interpretació del Glòria de Vivaldi i altres peces, fetes per a cor i orquestra, el pròxim dia 10 d’abril en l’Església d’Albaida. Per això enceta la recerca de noves veus per a este atractiu projecte fent este càsting, i oferint a la gent la possibilitat única de gaudir del fet de cantar juntament amb un cor i una orquestra.

El càsting de veus es durà a terme el pròxim dia 19 de febrer a les 12.00 h en la seu social de l’entitat. Aquest procés de cerca de noves veus serà de manera constant al llarg de l’any donat que nous projectes es duran a terme i es continuaran buscant noves veus que vulgen participar.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més