Inici Actualitat UN TOMB DE FESTA. DECENNALS DE VALLS 2021+1

UN TOMB DE FESTA. DECENNALS DE VALLS 2021+1

per Redacció_Linformador

Ahir l’Associació de Festes de la Puríssima va viure una data molt especial, els angelets ixen d’Ontinyent i cantaven a la Mare de Déu de Valls. Participarem a la mostra “Un tomp de festa” articulada en quatre blocs temàtics que es desenvoluparien al llarg del cap de setmana. Nosaltres participarem al primer bloc anomenat “cant, fe i religiositat popular” celebrat a l’Esglèsia de Sant Joan a les 11:30h. Junt a nosaltres participaren la dansa de la mort de Selva del Camp, el ball dels bastons de #Cardona, el Cant de la Sibil·la de la Santa Creu de Palma de Mallorca i la moixiganga de #Sitges.

Al finalitzar el President de l’Associació de Festes de la Puríssima, Rafael Esteve i Jordi Vallés en representació de l’ Ajuntament d’Ontinyent van tindre una recepció a la “Casa de la Vila” on van ser rebuts per Marc Ayala, regidor de Cultura de l’ Ajuntament de Valls i Jordi en representació de les Festes Decennals de Valls. A aquest encontre el President de l’Associació de Festes de la Puríssima va fer entrega del llibre “Ontinyent le llama Purísima” escrit per Rafael Gandía, el CD “Ontinyent canta a la Puríssima” editat recentment i una xicoteta imatge de la Puríssima. Així mateix Jordi Vallés feia entrega de l’exemplar “Un passeig per Ontinyent” editat amb motiu del 775 aniversari d’#Ontinyent com a Vila Reial.

Marc Ayala i Jordi ens van fer entrega de “El cava de les Decennals” elaborat per Adernats, un centenari celler modernista obra de l’aquitecte vallenc Cèsar Martinell i Brunet amb la imatge gràfica de les Decennals 2021+1 i “El joc del calçot” un joc de taula on es dona a conéixer l’element gastronòmic més representatiu de Valls.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més