Inici Actualitat Arriba a Canals la companyia Yllana amb l’espectacle musical “Maestrissimo”

Arriba a Canals la companyia Yllana amb l’espectacle musical “Maestrissimo”

per Redacció_Linformador

La coneguda companyia teatral Yllana presenta a Canals la seua obra musical “Maestrissimo”. La representació tindrà lloc aquest divendres 11 de febrer, a les 22.30 hores, al Centre Cultural Calixte III.

“Maestrissimo” és un espectacle «allegro e molto vivace» a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època, en el qual es mostren, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d’un quartet de cordes en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII.

L’obra musical delectarà als espectadors amb una cuidada estètica i uns personatges divertidíssims, abordant temes com l’ètica, l’originalitat i el valor de l’art en la societat, al mateix temps que repassa moments importants de la música clàssica .

Yllana naix en 1991 com a companyia de teatre d’humor gestual, encara que en l’actualitat, ha diversificat la seua activitat oferint diferents prestacions en el món de les arts escèniques i l’audiovisual.

Les entrades es troben ja a la venda i es poden adquirir de manera telemàtica, en el web servientradas.com; de manera presencial, en la Casa de la Cultura Ca Don José en horari de matí i vesprada o en la taquilla el mateix dia de la representació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més