Inici Actualitat El Poliesportiu Municipal de Canals acull el Campionat d’Espanya juvenil de Frontenis i Paleta de Goma

El Poliesportiu Municipal de Canals acull el Campionat d’Espanya juvenil de Frontenis i Paleta de Goma

per Redacció_Linformador

El campionat nacional juvenil de Frontenis i de Paleta de Goma, organitzat per la Federació Espanyola de Pilota, arriba aquest cap de setmana al Poliesportiu Municipal de Canals, on participaran clubs de diferents Comunitats Autònomes.

Aquest campionat tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de febrer al Frontó 1 i 2 del Poliesportiu Municipal de Canals a partir de les 9.00 hores del matí. Les finals de cada categoria es disputaran el diumenge 13 de febrer a partir de les 9.00 hores de manera contínua.

Els competidors s’enfrontaran en una primera fase classificatòria a una volta. Els dos primers classificats passaran a la fase prèvia per a disputar els quarts de final. Els vencedors i vencedores dels quarts de final s’enfrontaran en les semifinals i els guanyadors i guanyadores disputaran la final. Tots els partits es disputaran per l’ordre que s’haja determinat en el sorteig efectuat.

A la competició hi acudiran jugadors i jugadores de Frontenis i Paleta de Goma de Castella i Lleó, Illes Canàries, Aragó, Castella La Mancha, Comunitat Valenciana, Catalunya, Andalusia i Comunitat de Madrid.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més