Inici Actualitat La Diputació destina 135.000 euros a 27 projectes d’igualtat de tracte i no discriminació en 2021

La Diputació destina 135.000 euros a 27 projectes d’igualtat de tracte i no discriminació en 2021

per Redacció_Linformador

• “Són projectes que treballen camps molt diferents amb l’objectiu de normalitzar la diversitat i sensibilitzar sobre la igualtat en la diferència” subratlla la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno

L’àrea de Diversitat de la Diputació de València ha destinat en 2021, un total de 135.000 euros a subvencionar 27 projectes en matèria de Diversitat per a la Igualtat de tracte i no discriminació, unes ajudes “que complementen la convocatòria de la Conselleria d’Igualtat i de Polítiques Inclusives a través de la Direcció General d’Igualtat en la Diversitat, el que consolida la col·laboració interinstitucional i l’optimització de recursos” ha explicat la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno.

En total són 27 projectes “que materialitzen activitats per aprofundir en la sensibilització de la igualtat en la diversitat i en la normalització de les diferències per erradicar l’odi, l’assetjament o discriminacions i defensar els drets de les persones” subratlla la diputada Dolors Gimeno.

Entre les entitats beneficiàries estan Médicos del Mundo, SOS Racisme, Col·lectiu Lambda o el Comité Ciudadano Antisida, entre altres. En total són 27 projectes “que desenvolupen activitats per aprofundir en la sensibilització de la igualtat en la diversitat i en la normalització de les diferències per erradicar l’odi, assetjaments o discriminacions, i defensar els drets de totes les persones i el seu dret a ser” subratlla la diputada Dolors Gimeno.

Alguns d’estos projectes incidixen en la formació i prevenció de situacions d’estigma, discriminació i delictes d’odi per lgtbfòbia i serofòbia; prevenció de l’assetjament a la diversitat en les escoles; programes de lluita contra la discriminació racial i foment de la igualtat de tracte; o diàlegs sobre l’aporofòbia, entre d’altres.

Cal recordar que al llarg de 2021, la delegació de Diversitat de la Diputació de València ha invertit 400.000 euros subvencionant diferents línies de projectes i programes, entre les quals s’inclou esta en matèria de Diversitat per a la Igualtat de tracte i no discriminació amb 135.000 euros.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més