Inici Actualitat La castellonenca Isabel Ferrer és la protagonista del “Dimecres Violeta” de Canals

La castellonenca Isabel Ferrer és la protagonista del “Dimecres Violeta” de Canals

per Redacció_Linformador

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals ha posat el focus en la nova sessió del “Dimecres Violeta”, en la figura de la veïna de Castelló, Isabel Ferrer.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives realitza diverses accions per a promocionar i executar mesures per a fer efectiu el dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats entre homes i dones, l’atenció a la dona, la promoció, la participació i els programes de la dona. 

Per a contribuir al compliment d’aquest objectiu, es van crear en 1999 els Premis ‘’Isabel Ferrer’’ de la Generalitat. D’aquesta manera, es commemora aquesta dona que va contribuir, al segle XVIII, a la promoció educativa de les xiquetes creant ‘’La Casa de la Enseñanza’’ de Castelló, la primera escola d’ensenyament gratuït, inaugurada l’1 d’octubre de 1778, per a xiquetes sense recursos econòmics.

Aquests premis estan creats per a reconéixer i premiar a aquelles persones que lluiten per la igualtat entre homes i dones.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més