Inici Actualitat LES PERERES ACULL A MÉS DE 300 PERSONES EN LA 2ª PROVA DE LA LLIGA ESCOLAR INTERCOMARCAL D’ORIENTACIÓ

LES PERERES ACULL A MÉS DE 300 PERSONES EN LA 2ª PROVA DE LA LLIGA ESCOLAR INTERCOMARCAL D’ORIENTACIÓ

per Redacció_Linformador

Un gran laberint de més de 625 m2 i un recorregut per totes les instal·lacions de les Pereres van sorprendre als participants.

El dissabte 12 de febrer, a trenc d’alba, es reunien els membres del CAX Orientació en el Poliesportiu de les Pereres, en un ambient molt fred, per a ultimar els detalls de la 2ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal d’Orientació. A les 9:30 h., una vegada tot apunt i ja la gent arribant al centre de competició, començaven a entrar cap a la zona central de les pistes d’atletisme. A partir de les 10 h., en una climatologia cada vegada més agradable i assolellada que afavoria la practica de l’orientació, s’iniciaven les diverses proves que s’havien preparat. Al final, més de 300 persones es donaren cita en el poliesportiu entre l’alumnat inscrit i familiars acompanyants.

Fins a cinc activitats diferents relacionades amb l’esport de l’orientació es van poder realitzar, de les quals van destacar el laberint de més de 625 m2 situat en el camp de rugbi on tenien que entrar i eixir diverses vegades per a completar els recorreguts i també gaudiren dels traçats dels dos recorreguts (curt i llarg) per les instal·lacions del poliesportiu ja que passaven per l’interior del circuit de ciclocròs. Al final de la jornada, el CAX Orientació mostrava la seua alegria en veure com la gent havia disfrutat de l’orientació i com es quedaven en ganes de més. La línia de treball del club continua igual des del seu naixement, com és el foment de la pràctica de l’esport, donar a conèixer l’orientació, un esport que els més menuts i més grans van començar a interpretar els símbols del mapa, després pensaven quin era el millor itinerari i després ja començaven a córrer. I tot això, sense la pressió de classificacions ni temps. I al final, tots i totes amb una medalla cap a casa, un detall del Club Atletisme Xàtiva.

            Campionat Autonòmic d’Orientació de Sprint de Borriol

Sense quasi temps per a descansar, el diumenge 13 de febrer el CAX Orientació es desplaçava a la població castellonenca de Borriol per a participar en la 2ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) que coincidia amb el Campionat Autonòmic d’Orientació de Sprint que ha estava organitzat pel club  ADCON.

La carrera va transcórrer pel nucli amb un típic laberint de carrers estrets, desiguals i, de vegades, en escala, la qual cosa, obligava a mantenir la concentració  als orientadors.

Els resultats del CAX Orientació van ser els següents: els més menuts de la secció, Aitana i Arnau Benito i Alba i Arnau Prats participaven en l’Open Groc acompanyats per algun adult de l’equip; en Open Taronja, Lucia Cucarella entrava en la 10ª posició; en la categoria M-21A, Edu Sanchis arribava en 6ª posició; en M-21B, Paco Benito finalitzava en la 4ª posició; en M-35, Pepe Prats ocupava la 7ª posició; i, Paco Aragón, en M-45 concloïa en la 3ª posició i aconseguia una medalla de bronze en el Campionat Autonòmic d’Orientació de Sprint.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més