Inici Actualitat La Diputació convoca les ajudes per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística 2022

La Diputació convoca les ajudes per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística 2022

per Redacció_Linformador
  • La Unitat de Normalització Lingüística convoca les ajudes amb prioritat als municipis de 3.000 a 10.000 habitants
  • La diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, ressalta que el Pla de Normalització Lingüística “és un conjunt d’accions formatives i tècniques encaminades a millorar el coneixement i l’ús del valencià”

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha convocat les subvencions per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística 2022. Les ajudes estan destinades a municipis de la província de València, amb prioritat els de 3.000 a 10.000 habitants.

La present convocatòria té per objecte establir les condicions que regularan la concessió d’un màxim de 6 ajudes per a la implantació d’un Pla de Normalització Lingüística, l’import del qual està estipulat en un màxim de deu mil dos-cents euros (10.200) euros i que serà subvencionat al cent per cent. El termini de presentació d’instàncies és del 15 de febrer al 7 de març de 2022.

El Pla de Normalització Lingüística és un conjunt d’accions formatives i tècniques encaminades a millorar el coneixement i l’ús del valencià en un municipi, i té com a destinataris el personal públic de l’ajuntament, els establiments comercials i els col·lectius socials de la població. La diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, ha destacat que “és una gran eina per a implementar accions de foment del valencià i activitats de promoció de la nostra llengua als municipis”.

La durada del Pla serà com a mínim de 300 hores, de les quals un 15% seran hores de treball de gestió i un 85% de treball presencial.

El Pla inclou una programació completa de treballs formatius, tasques tècniques de correcció i traducció i un procés d’exploració, revisió i, si escau, correcció o traducció de la toponímia menor del municipi.

En anteriors edicions del Pla, han sol·licitat la subvenció els ajuntaments de Canet d’en Berenguer, Favara, Guadassuar, Corbera, Ròtova, Antella, Sumacàrcer, Rocafort, Foios, Sollana, Serra, la Font d’en Carròs i Benetússer, entre altres.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més