Inici Actualitat Arriba a Canals l’espectacle infantil “Coco, el musical” amb èxit de taquilla

Arriba a Canals l’espectacle infantil “Coco, el musical” amb èxit de taquilla

per Redacció_Linformador

Aquest dissabte, 19 de febrer, els xiquets i les xiquetes  gaudiran de l’espectacle infantil “Coco, el musical”, presentat per la companyia il·licitana CTME.

“Coco, el musical” està basat en la pel·lícula de Disney amb el mateix nom. Miguel és un xic que somia a ser músic i aconseguir el somni de ser com el seu ídol musical Ernesto de la Cruz, però la família de Miguel es nega que ell siga músic a causa d’un terrible incident amb la música en el passat de la família.

El musical està dirigit per Pedro Pomares i interpretat pel mateix Pomares, Verónica Mesa, Pedro Joaquín Navarro, Ana Dolors, Adrián Maciá, Ivan Miguel Arias i Alba Vera.

Catalogat com «un espectacle per a tots els públics, que està recorrent els principals auditoris del país i que compta amb plens absoluts». Coco és, sens dubte, un dels musicals de l’any que emocionarà a espectadors de totes les edats.

L’espectacle tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores al Centre Cultural Calixte III de Canals. Les entrades estan actualment a la venda i es poden aconseguir de manera telemàtica, en el web de servientradas.com, o de manera presencial, a la Casa de la Cultura ca Don José o en la mateixa taquilla el dia de la representació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més