Inici Actualitat La Diputació de València llança una nova edició de Emprendeaventura Rural

La Diputació de València llança una nova edició de Emprendeaventura Rural

per Redacció_Linformador
  • Este programa d’entrenament de projectes emprenedors en entorns rurals oferix als seus promotors capacitació per a la seua posada en marxa i la millora de les tècniques de gestió empresarial
  • S’inicia este dilluns i consta de tretze sessions de treball i tutoria impartides en línea

La Diputació de València, a través de l’àrea de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació que encapçala Ramiro Rivera, ha llançat una nova edició de Emprendeaventura Rural, programa que té per objectiu facilitar a les persones emprenedores amb projectes de negoci o empreses de recent constitució en entorns rurals, una plataforma col·laborativa i eines per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir els seus projectes.

Este dilluns 21 de febrer s’ha iniciat la primera de les sessions del programa. En total es realitzaran 13 sessions de treball i tutoria, que s’impartiran en línia en horari de 9:30 a 13:30 hores.

Les sessions que conformen Emprendeaventura Rural aborden matèries com la generació d’idees de negoci i l’aplicació de la creativitat per al seu desenvolupament, a més del modelatge d’idees i enfocament a mercat mitjançant metodologies com Canvas i Design Thinking.

A més, els projectes seleccionats per a participar en Emprendeaventura Rural reben formació sobre comunicació digital i màrqueting en línia per a traure el màxim partit a les xarxes socials, així com nocions clau sobre la construcció d’equips de treball, la viabilitat econòmica i financera de la idea de negoci, i la definició de preus dels productes o serveis a comercialitzar.

Una vegada completats els continguts teòrics, el programa conclou amb sessions de tutories de projectes a càrrec de l’equip tècnic del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI).

El diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, ha destacat que “iniciatives com Emprendeaventura Rural pretenen acompanyar des dels seus primers passos les idees de negoci de persones emprenedores que aposten pel medi rural com a base dels seus projectes empresarials, contribuint d’esta manera a fixar població i generar riquesa al territori”.

En eixe sentit, cal remarcar que, després del seu pas per este programa, els projectes poden obtindre assessorament específic sobre matèries de gestió de la seua empresa a través del Mentoring Rural, igualment finançat per la Diputació i impartit pel CEEI València.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més