Inici Actualitat La Regidoria de Joventut de Canals busca “Corresponsals Juvenils”

La Regidoria de Joventut de Canals busca “Corresponsals Juvenils”

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, ha posat en marxa el programa “Corresponsals Juvenils”, amb el propòsit de millorar la informació i la dinamització entre els joves. Així com, empoderar-los i promoure l’oci educatiu.

Aquesta iniciativa està dirigida a la població d’entre 13 i 15 anys que estudia en qualsevol centre educatiu del municipi. Gràcies a la seua participació es podran millorar els canals d’informació juvenil, promoure la participació de la joventut i generar un espai de col·laboració entre els joves i la Regidoria de Joventut.

D’aquesta manera la regidoria podrà conéixer de primera mà quines són les necessitats, propostes i preferències dels joves per a projectar activitats que responguen als seus gustos i interessos, al mateix temps que es potencia una comunicació horitzontal, de jove a jove, que augmentarà l’abast de les informacions.

El programa “Corresponsals Juvenils” de Canals és una iniciativa oberta a la participació dels joves, per la qual cosa tots aquells que estiguen interessats poden sol·licitar informació a través del correu electrònic: joventut@canals.es

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més