Inici Actualitat El Club de Lectura de Canals rendeix homenatge a l’escriptora Almudena Grandes

El Club de Lectura de Canals rendeix homenatge a l’escriptora Almudena Grandes

per Redacció_Linformador

El Club de Lectura de Canals, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, tenen una nova cita amb la literatura amb la novel·la “Inés y la alegría” de l’escriptora Almudena Grandes.

L’exemplar, publicat en 2010, inicia la sèrie “Episodios de una Guerra Interminable”, que continua amb “El lector de Julio Verne” (2012), “Las tres bodas de Manolita” (2014), “Los pacientes del doctor García” (2017), “La madre de Frankenstein” (2020) i l’obra inconclusa “Mariano de Bidasoa”, que donava per finalitzada aquesta sèrie d’episodis.

“Inés y la alegría” és una història d’amor, i la història d’uns dies que van poder canviar per a sempre el destí d’Espanya.

La novel·la va guanyar el Premi de la Crítica de Madrid, Premi Iberoamericà de Novel·la Elena Poniatowska i el Premi Sor Juana Inés de la Cruz.

Almudena Grandes va deixar un llegat important, no sols en l’àmbit literari sinó també en l’àmbit històric i reivindicatiu.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més