Inici Actualitat El Gran Teatre alberga aquest dissabte l’estrena de la «Trista història» del bombardeig de l’estació de 1939

El Gran Teatre alberga aquest dissabte l’estrena de la «Trista història» del bombardeig de l’estació de 1939

per Redacció_Linformador

Es tracta d’un poema simfònic amb direcció musical del xativí Miquel Juan i la direcció artística del professor Antoni Martínez

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest dissabte 26 de febrer l’estrena del poema simfònic «Trista història», amb música i direcció musical del xativí Miquel Juan i amb direcció artística a càrrec del professor Antoni Martínez.

Serà la primera obra musical de gran format que profunditze al voltant del bombardeig de Xàtiva, i que posarà damunt l’escenari al voltant de 150 persones de diferents entitats com ara la Música Vella, la Música Nova, l’Orfeó de Massanassa i l’Orfeó del Micalet. En particular es comptarà amb dos solistes (el propi Miquel Juan i Neus Alborch), actors, actrius i uns 60 xiquets i xiquetes que també participaran de l’obra.

L’obra està emmarcada dins de la programació de «Record Permanent», amb la col·laboració de la regidoria de Memòria Històrica i la regidoria de Gran Teatre. Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes) i es poden adquirir a través dels mitjans habituals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més