Inici Actualitat La Diputació presenta la primera final professional de la història de pilota femenina

La Diputació presenta la primera final professional de la història de pilota femenina

per Redacció_Linformador
  • Les guanyadores de la I Copa President de la Diputació de València de Raspall d’elit femenina es decidiran en la partida que tindrà lloc dissabte que ve, 26 de febrer, a Bellreguard
  • El diputat d’Esports, Andrés Campos, s’ha dirigit a les finalistes per a asegurar: “fareu història i esteu obrint el camí per a les següents generacions”

El Pati dels Scala de la Diputació de València ha acollit este dijous la presentació de la gran final de la I Copa President de la Diputació de València de Raspall d’elit femenina, que es disputarà dissabte que ve, 26 de febrer a les 17.10 h., al Trinquet El Zurdo de Bellreguard. La partida, que es retransmetrà en directe per À Punt, enfrontarà el conjunt format per Victoria, Myriam i Marina, amb l’equip compost per Aida, Amparo i Fanni.

Es tracta d’una final amb tints històrics, ja que proclamarà les primeres campiones d’un torneig femení de pilota a nivell professional. “Sou la punta de llança de les generacions que vindran, esteu obrint el camí a les següents i la Diputació continuarà recolzant perquè siga el primer torneig de molts, perquè la pilota és la joia de la nostra identitat i la igualtat un valor fonamental”, ha destacat el diputat d’Esports, Andrés Campos.

En la mateixa línia, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, ha afirmat: “este campionat suposa una fita per a la pilota. Sens dubte serà un impuls per al futur i servirà perquè cada vegada més dones s’animen a jugar”.

Màxima igualtat

Després d’un dur torneig que va començar el passat 14 de gener, arriben a la final els dos conjunts que han mostrat una major regularitat al llarg de les 12 partides celebrades als trinquets de Bellreguard, Guadassuar, Oliva, Piles i Sueca. Així, Victoria, Myriam i Marina, de l’equip roig, es tornaran a enfrontar a Aida, Amparo i Fanni, de l’equip blau, després del recent duel que van disputar en la fase regular i que es va caracteritzar per l’extrema igualtat entre els dos.

Per això, totes les jugadores que han assistit a l’acte han coincidit en afermar que la partida estarà molt igualada. No obstant això, el seu desig és “més que guanyar, gaudir i fer un bon joc perquè el públic també disfrute”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més