Inici Actualitat Xarrades, jocs lúdics, conferències i espectacles teatrals són les propostes de l’Ajuntament de Canals per al Dia Internacional de la Dona

Xarrades, jocs lúdics, conferències i espectacles teatrals són les propostes de l’Ajuntament de Canals per al Dia Internacional de la Dona

per Redacció_Linformador

Este matí s’ha dut a terme la presentació de la programació que, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals, ha preparat per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.

A l’acte hi ha acudit l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, la regidora d’Igualtat, Hilzonde Badía i la tècnica d’Igualtat.

Des del dia 4 març i fins al dia 9 d’abril s’han preparat una sèrie d’esdeveniments per a reivindicar el paper de la dona. «Enguany s’ha pensat en una programació que engloba des dels més menuts i menudes fins a la gent major», assenyalava la regidora Badía.

Els xiquets i les xiquetes dels centres educatius participaran de manera activa en aquesta reivindicació, mitjançant el concurs d’eslògans o amb un “escape room” dissenyat exclusivament per a incentivar els valors d’igualtat.

També es duran a terme dues conferències interessants. Per una banda, el 4 de març tindrà lloc la xarrada “Mi feminismo es gitano”. I per altra banda, el 14 de març es podrà escoltar la conferència “Pornografía y prostitución: Las mujeres como mercancía del crimen organizado”, en la qual Amelia Tiganus explicarà la seua crua experiència.

Pel que fa als espectacles, es podrà gaudir de l’obra teatral “Estrógenos” (4 de març) amb l’actriu canalina Sonia Reig com a protagonista, i “Las putas amas de casa” (11 de març).

A més a més, la Policia Local de Canals ha preparat un curs de defensa personal, el qual simularan situacions reals.

I per al dia 8 de març es llegirà el manifest feminista a la Plaça de la Vila, a les 12 hores. Des del consistori es convida a tots els veïns i veïnes a apropar-se i donar suport a les dones en aquest dia tan reivindicatiu.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més