Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva publica les bases de les ajudes al foment de projectes realitzats per associacions i entitats socials

L’Ajuntament de Xàtiva publica les bases de les ajudes al foment de projectes realitzats per associacions i entitats socials

per Redacció_Linformador

Podran presentar-se projectes impulsats per membres del CAPS entre l’1 de gener i l’1 d’octubre de 2022

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha fet públiques les bases d’algunes convocatòries d’ajudes i subvencions com ara les destinades al foment de projectes que realitzen les associacions i entitats socials de Xàtiva per a l’any 2022.

La intenció d’aquestes ajudes és finançar projectes que impulsen i recolzen les actuacions dirigides a la promoció personal i social, realitzades des de l’1 de gener de 2022 fins l’1 d’octubre de 2022, per part de les associacions o entitats socials que complementen les actuacions municipals en atenció de les necessitats socials bàsiques i d’intervenció, destinades a atendre la problemàtica social, la marginació i qualsevol classe de discriminació, contribuint a la millora de les condicions de vida d’aquests col·lectius, i prevenint la dependència, fomentant l’autonomia, rehabilitació psicosocial i integració en la societat.

Les ajudes van destinades a projectes de sis àmbits diferenciats: persones immigrants, refugiades o asilades; persones amb diversitat funcional; persones amb malalties cròniques i/o de llarga durada; persones majors; dona i altres grups en situació de vulnerabilitat social. Sols es podrà triar participar en un àmbit i s’haurà de detallar, el 100% del pressupost del projecte o activitat realitzada des de l’1 de gener de 2022 fins l’1 d’octubre de 2022.

Es podran presentar entitats d’interès social pertanyents al Consell d’Acció i Polítiques Socials (CAPS), sense ànim de lucre i amb implantació municipal, i les sol·licituds hauran de presentar-se a la seu electrònica de l’Ajuntament durant els 20 dies hàbils posteriors a la publicació de l’anunci de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més