Inici Actualitat La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes per més de 1,5 milions d’euros en els diferents programes a La Pobla del Duc.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes per més de 1,5 milions d’euros en els diferents programes a La Pobla del Duc.

per Redacció_Linformador

El conseller Rafael Climent s’ha reunit aquest matí amb els membres de Compromís per la Pobla del Duc, Empar Fayos i Jose M. Marco i han repassat els diferents programes que s’han dut a terme a La Pobla des de 2015 a 2020 finançats des de la conselleria.

Aprofitant la visita que Rafael Climent ha realitzat aquest matí a l’empresa Ortolá (una de les més capdavanteres i innovadores de la Pobla del Duc), Empar Fayos (regidora de la Pobla del Duc per Compromís) i Jose M. Marco han tingut una trobada amb el conseller per a repassar les diferents ajudes i subvencions que des de la Conselleria que dirigeix Climent han arribat a la localitat en els últims anys i que han servit per a finançar els diferents programes.

Més de 1,5 milions d’euros que han ajudat a que molts veïns de la Pobla hagen tingut oportunitats i han servit també per a millorar infraestructures que ajudaran a augmentar la competitivitat de les empreses de aquesta localitat. Des de la conselleria, que ha assumit el concepte de ‘Econovida’ com l’eix central de les seues polítiques, s’aposta i es continuarà apostant per millorar la vida de les persones i ajudar als petits i mitjans empresaris que continuen optant per mantindre’s en pobles i ciutats xicotetes ja que són estàs empreses les que donen treball a molta gent.

Empar Fayos ha instat al conseller Climent a treballar conjuntament per buscar solució al problema d’espai industrial que te la Pobla. El govern municipal de la Pobla del Duc, en deixar caducar el projecte de polígon el Tossal, ha fet que la Pobla es quede sense sòl industrial, la qual cosa provoca que algunes empreses, com no troben espai per a instal·lar-se o créixer al nostre poble, se n’hagen d’anar a altres llocs.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més