Inici Actualitat Canals. El Festival Internacional SoXXI presenta el segon concert de la nova edició anomenat CICLE

Canals. El Festival Internacional SoXXI presenta el segon concert de la nova edició anomenat CICLE

per Redacció_Linformador

El pròxim dissabte, 5 de març, tindrà lloc el II Concert del Festival Internacional SoXXI, on el grup “Digraph Project”, format per Andreu Queralt i Miguel Ángel Real, presentaran CICLE, un interessant programa al voltant del líquid element.

Al programa es trobarà una mescla d’estètiques heterogènies dins la música actual la qual estarà elaborada per diferents compositores i compositors, fent un símil entre el mestissatge de les aigües que banyen el planeta i la proposta sonora de les peces que conformen el programa.

El concert estarà conformat per les obres d’Aguirre, Vega, Rueda, Zabala i les estrenes absolutes de Calatayud i Álvarez. Entre les peces es troben:

  • Yalodde II (2013) –Louis Franz Aguirre (1969)
  • Más allá de la noche que me cubre (2014) –Laura Vega (1978)
  • Oceans (2020) –Andrés Álvarez (1990)
  • Perpetuum mobile (1996) – Jesús Rueda (1961)
  • Obra d’encàrrec (2022) –Óscar Calatayud Gómez (1994)
  • Incesante nieve (2009) – Mercedes Zabala (1963)
  • Yalodde I (2009) – Louis Franz Aguirre (1968)

A les 19 hores es durà a terme el col·loqui i a les 19.30 hores començarà el concert. Aquestes activitats es duran a terme al Centre Cultural Calixte III amb entrada gratuïta i fins a completar aforament.

Les persones interessades poden trobar més informació en la pàgina web del Festival SoXXI:  https://festivalsoxxi.com/cicle/

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més