Inici Actualitat Ampli ventall de propostes en l’Alcúdia de Crespins per commemorar el Dia de la Dona   

Ampli ventall de propostes en l’Alcúdia de Crespins per commemorar el Dia de la Dona   

per Redacció_Linformador

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha preparat un ampli ventall d’activitats per a la celebració del Dia Internacional de la Dona que es commemora dimarts 8 de març. Des del consistori s’ha treballat una programació transversal al voltant d’aquesta cita reivindicativa amb tallers, xerrades i altres actes com la ja tradicional lectura del manifest o el V Concurs de Relats  amb l’objectiu de reforçar i conscienciar sobre la igualtat entre homes i dones.

A més, el programa compta amb diverses iniciatives per tal de conscienciar a la joventut. En aquest sentit, es realitzaran diferents tallers a l’institut per a conscienciar-los de la problemàtica de la violència de gènere i educar-los en relacions afectives sanes, lliures d’estereotips, prejudicis, conductes violentes i comportaments abusius.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més