Inici Actualitat Cancel·lat l’espectacle «La bella durmiente» del Ballet Estatal Rus previst per al 24 de març a Xàtiva

Cancel·lat l’espectacle «La bella durmiente» del Ballet Estatal Rus previst per al 24 de març a Xàtiva

per Redacció_Linformador

El conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna ha suposat la cancel·lació del vol que havia de transportar a la companyia a la gira per Espanya

L’actuació «La Bella Durmiente» de P.I. Tchaikovski prevista per al 24 de març ha quedat cancel·lada degut a motius aliens al Gran Teatre i a l’Ajuntament de Xàtiva.

La companyia encarregada de la gestió d’aquest espectacle ha informat a través d’un comunicat de que «per motius de força major ens veiem obligats a suspendre la gira prevista a Espanya amb el Ballet Estatal Rus degut al conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna».

El vol que tenia previst transportar a la companyia el proper 9 de març ha sigut cancel·lat per l’aerolínia, degut al tancament de l’espai aeri del país unit a la falta de permís (a dia de hui) de les autoritats espanyoles per a la seua entrada en Espanya.

A les persones que ja havien adquirit la seua entrada se’ls retornaran els diners a través dels canals pels quals la van comprar. En el cas de la compra a través d’Instanticket la devolució es realitzarà de manera automàtica al compte vinculat a la targeta amb la qual es van comprar, mentre que respecte a les entrades comprades en taquilla, es pot passar per la mateixa i sol·licitar la devolució els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores.

El telèfon per a resoldre dubtes o obtenir més informació és el 96 228 72 92 (en horari d’obertura de taquilles).

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més